26 enero 2007

INFILTRATS

Eva (encara que alguns encara no ho sabeu és la nostra mestra....) ens ha enviat un correu informant que dos membres de l'Olivar s'han infiltrat a la Brama... la foto no crea cap dubte! (Eva pareix que diga: "Vosaltres que feu ací!?")


Buscant a la web de la Brama, no m'extranya que membres de l'Olivar s'infiltren... de fet jo seré el proper que m'infiltre en esta colla de....vividors, bebedors...

TÈCNICA I EXPRESSIÓ

Eva ens ha enviat un correu molt interesant:

Estimats companys,
Ja està a la venda la nova entrega de la col·lecció "Estudiant la dolçaina" titulat "Tècnica i expressió". L'editorial és Rivera editores i els autors: Xavier Richart, Alejandro Blay, Pau Puig i Rosella Antolí. En aquesta ocasió podeu trobar un exhaustiu treball al voltant de la tècnica i els elements expressius de la dolçaina, amb moltes explicacions, dibuixos, fotografies i milers d'exercicis. Aquest nou treball està destinat a donar solucions als problemes més habituals dels aprenents i oferir una minuciosa descripció técnica i expressiva de l'instrument, al mateix temps que una útil guia per als mestres.



El llibre es pot comprar demanant-lo en qualsevol tenda de música o llibreria o per la web http://www.editores.riveramusica.com/


Si voleu informació més concreta demaneu-la a info@lainestable.com


Rivera editores continua apostant per la dolçaina i també acaba de publicar l'obra de Joaquín Gericó "Balada per a dolçaina i orquestra" en les versions de dolçaina i banda i també de dolçaina i piano.

Informa: www.lainestable.com

REUNIÓ COLLA

Anoteu a l'agenda:
Hola a tots,
El pròxim dimarts dia 30 a les 20:30 hi haurà reunió de la colla.
Temes a tractar:
-Dació de comptes any 2006
-Proposta de repartiment del sobrant.
-Condicionament acústic de l'aula 3er. pis.
-Marxa del curs.
-Assajos generals.
-El que vosaltres vullgueu.

Tots deuríem assistir.

Salutacions,
Paco.

18 enero 2007

ASSAIG

Paco informa:

Hola a tots, Com supose que tots estarem recuperats de les festes nadalenques, tornarem a la marxa.
Pròxim dimarts dia 23 a les 22:00 assaig general de la colla.

Acudiu a l'assaig poca vergonya..., acudiu, no feu com casi sempre.

Salutacions,
Paco.