19 septiembre 2007

MÉS FOTOS...

Vicent Ferrer també porta la càmera de fer fotos durant alguns actes i ens n'ha fet arribar algunes. Com podreu comprovar, la qualitat de les mateixes és superior a les que vaig poder fer jo. És el que hi ha entre una càmera de fer fotos i un mòvil.

Bé, ací vos les posse per a que disfruteu dels caretos!

Després de l'ofrena els membres de la Colla ens vam fer una bonica foto davant del mantell de flors de la Mare de Déu de l'Olivar. Vixca la Mare de Déu! Vixca el ninyet!. A la imatge podem vore d'esquerra a dreta i darrer a Carles, Paco el Taxista, Paco Planells (amb jaqueta i corbata) i David. Davant tenim a Anton, Vicent, Eva i Violeta vestida per a la ocasió. Era un secret que un dia o altre eixiria a tocar la dolçaina vestida de guapíssima!

Ací teniu un nou membre del grup de percussió de la Colla. Bé, encara estic esperant ofertes... de moment els dolçainers es resisteixen a que els abandone.

Una imatge del sopar de la colla durant el recital del poema per part de Pep Ferrer. Mireu que atents estàvem tots i totes!

I ací dalt, tres vividors: Anton, Pablo i el que escriu aquestes paraules. Les copes que podeu vore a la taula són dels que van sopar abans que nosaltres......................

Per cert, inoblidable el polo verd que va portar Carles. Si trobem alguna imatge vos la penjarem!f

No hay comentarios: