29 octubre 2006

CONCERTS DE TARDOR

Com cada any la ciutat d’Alaquàs acull dins la seua programació musical un dels seus eixos principals, el Cicle de Concerts de Tardor. Enguany aquest cicle de música tradicional i valenciana que es realitza durant els mesos d’octubre i novembre celebra la seua dotzena edició.
Aquesta nova edició del Cicle de Concerts de Tardor organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs, en el que tenen cabuda tant grups locals com nacionals dins d’aquest estil musical, es desenvolupa enguany a distints escenaris com l’església de l’Assumpció, la plaça de la Constitució i l’Auditori Nou de la ciutat.
La Banda Simfònica de la UMA va estar l’encarregada d’alçar el teló d’aquesta dotzena edició de Concerts de Tardor amb una actuació que va tindre lloc el dissabte 21 d’octubre a l’Auditori Nou d’Alaquàs. El dissabte 28 a partir de les 20.30 hores de la vesprada arribarà el torn del Quintet Cuesta a l’església de l’Assumpció.
Pel que fa al mes de novembre, el dia 4 l’Ensemble Xacara, oferirà un concert de música renaixentista a les 20.30 hores a l’església de l’Assumpció. El diumenge 5 el grup local l’Olivar i el grup mallorquí Aires D’Andratx actuaran a la plaça de la Constitució a partir de les 12 hores del migdia.
El cor gregorià Schola Antiqua oferirà un concert a l’església de l’Assumpció a les 20.30 hores el dissabte 11 de novembre. Al mateix escenari el dia 18 Silvia Márquez oferirà un recital de clavecí a les 20.30 hores.
Per tancar el XII Cicle de Concerts de Tardor l’Orfeó Polifònic d’Alaquàs i el Cor de Cambra Mestral actuaran a l’església de l’Assumpció el dissabte 25 i diumenge 26 de novembre.
L’entrada a totes les actuacions de Concerts de Tardor és lliure.

No hay comentarios: