27 febrero 2008

ACTA REUNIÓ DE L'1 DE DESEMBRE (un poc tard)

Alaquàs, a 1 de desembre de 2007, estant reunits Albert Aleixandre, Eva Castelló, Josefina Cullere, David Ferrer, Vicent Ferrer, Josep Gil, Julio Jericó, Anton Marínez, Ruben Molina, Francesc Planells, Pablo Torres i Violeta Garcia, membres de la Colla l’Olivar de Dolçaines i Tabals.

Comença la reunió a les 12:35 amb el següent ordre del dia:

1. Intercanvi del grup l’Olivar a Toledo
2. Intercanvi del grup l’Olivar a Andratx (Mallorca)
3. Equip de so
4. Tocata de Nadalenques pels carrers del poble.
5. Formació d’una associació
6. Relació amb el grup l’Olivar
7. Domini a internet
8. Actes
9. Sopar de Nadal
10. Tabalà per Santa Llúcia
11. Repertori
12. Assajos de conjunt
13. Sugerències dubtes i preguntes
14. Propera reunió



1. El proper dissabte 15 de desembre el Grup l’Olivar va a Toledo a fer un intercanvi amb un grup de música i ball tradicional. Es proposa qui hi anirà en representació de la Colla per tal de tocar alguna peça de ball i s’ofereixen a anar-hi Pablo Torres, Paco Planells i Vicente Ferrer. Falten per confirmar-ho Eva Castelló i Anton Martínez.
2. S’informa als membres de la Colla que els propers dies 4, 5 i 6 d’abril hi haurà un intercanvi amb el grup de música i dansa tradicional d’Andratx, amb el qual tinguérem un intercanvi a Alaquàs . El viatge es realitzarà en avió i cadascú es pagarà el seu propi passatge. S’informarà en posteriors reunions amb més detall.
3. Seria convenient tindre un equip de so per a treballar millor amb les dolçaines (s’utilitzaria com a amplificador del metrònom). Els preus al mercat varien entre els 150 i 300 €. S’ha consultat a “Sono-Apli” i ens ofereixen un de segona mà, amb dos bafles per 90 €. Apart també ens ofereix un equip reproductor de CD, amb lector de targeta y entrada USB per 80€.
S’aprova per majoria la seua compra.
4. Es proposa eixir al carrer per tal de tocar Nadalenques.
Rubén Molina proposa eixir a tocar en la cavalcada de reis o el dia de la replegà de cartes. Com es probable que haguem de tocar algun d’eixos dies, cal fixar una altra data.
Es fixa el 22 de desembre a les 19 hores per a dur-ho a terme.

Acudiran a l’acte David Ferrer, Eva Castelló, Julio Jericó, Paco Planells, Paco Aleixandre, Anton Martínez, Rubén Molina i Violeta García.

5. Es reprèn com a tema la formació d’una associació cultural. Per a això hem de fer uns estatuts i registrar-nos-en al registre d’associacions.

S’aprova la constitució coma associació cultural. Rubén Molina i Vicent Ferrer s’encarreguen de dur-ho a terme.

6. Reprenem el tema de la relació amb el grup l’Olivar. Des de la Colla no podem dedicar-li temps al grup, no complíem a les nostres obligacions com a part del grup i això va dur a voler-nos-en separar, però el tema encara està en l’aire.
La situació del grup (on podem trobar totes les expressions de la música tradicional valenciana) és especial, de fet no hi ha altre grup amb aquestes característiques, i és una de les raons per no voler separar-se.
Es proposa preparar almenys dos balls per nostre compte durant aquest curs i assajar tant als assajos de colla, com a les classes individual, així com quedar amb el grup de ball per tal d’assajar conjuntament.
7. Degut a l’activitat a través d’internet, es proposa comprar el domini “collalolivar.com”, ja que no és molt costós mantindre un domini a la llarga de l’any, i a l’hora de difondre’s a través de la xarxa, el domini fa més pes que el blog, que pertany a “blogger”.

S’aprova per unanimitat.

8. Els propers actes son:

o Trobada d’Escoles en Valencià, 10 de maig
o Possible contracte per a Moros i Cristians, amb la capitania mora.

S’informarà d’altres actes en properes reunions.

9. Es dubta entre fer-ho el dia 12 o el 22 de desembre, per tal que no coincidisca amb cap altre sopar, i que tinga la màxima assistència. El lloc de trobada serà el bar “San Francisco”
10. El proper 12 de desembre, de 19:30 a 20 hores serà la tabalà de Santa Llúcia als jardins de la Biblioteca de València (junt al MUVIM). Pot trobar-se més informació al fòrum de Russafa FA.
L’hora i lloc de quedada per tal d’anar-hi és a les 18’30 hores a l’estació d’Aldaia.
11. En el curs 2001/02 va fer-se un repertori de la Colla amb partitures de tot tipus. Cal recuperar-ho i mirar quines peces falten als pertanyents a la Colla de forma posterior, ja que seria convenient que tots tinguérem el mateix repertori.
12. Cal fixar un dia per als assajos grupals. En principi han d’ésser en dimarts o en dijous per tal que Miguel Àngel puga dirigir els assajos.
Paco Planells demana una major implicació a nivell individual per tal d’aprofitar-los.
Els assajos es realitzaran de manera quincenal. Es faran els dijous, per una major disponibilitat dels membres de la Colla. L’horari serà a partir de les 21:30, encara que s’haurà de parlar amb el professor per si té disponibilitat a eixa hora.
El primer assaig serà el 10 de gener de 2008.
13. Es proposa tindre un carpesà a l’aula amb totes les partitures, per tal de facilitar la seua recerca en lliçons del temari o per a assajos de la Colla. S’aprova per unanimitat.

Albert Aleixandre proposa comprar una caixa o arreglar la que tenim ja que no sona bé. No s’aprova per ser molt costós i innecessari.

Es pregunta als assistents si tenen una prestatgeria que puga utilitzar-se per a l’aula. Ningú no en té, però es buscarà.
14. Es fixa la següent reunió per al 16 de febrer de 2008 a les 12’30 hores.

Es tanca la sessió a les 14 hores.

No hay comentarios: